Är det verkligen möjligt att tjäna pengar på att få uttrycka sin åsikt i enkäter på nätet? Svaret är ja! Det är enkelt och dessutom kostnadsfritt att registrera sig för att svara på enkäter. Det finns många olika sidor att göra detta från. Topp Undersökningar är ett av dessa.

Hur får man betalt?

Beroende på vilken hemsida man registrerar sig på för att göra undersökningarna sker utbetalningen på olika sätt. Den allra vanligaste utbetalningsmetoden är PayPal, men man kan även få sin betalning i form av presentkort på olika affärer. Detta är någonting man själv kan välja, om du vill ha pengar eller ett presentkort. Oftast går det till så att man samlar in poäng för som man därefter omvandlar till pengar eller presentkort. I de flesta fallen krävs det att man har ett visst antal poäng för att man ska kunna ta ut pengarna. Alla olika undersökningar ger olika antal poäng.

Det bästa man kan göra är att söka på recensioner för den sidan man ska registrera sig på för att läsa om andras erfarenheter, men i de flesta fall är det seriösa företag som betalar ut pengarna som avtalat.

tjäna pengar online genom enkät

På de flesta hemsidor man registrerar sig på får man vid registreringen svara på ett antal frågor om sin levnadssituation, hobbys och intressen för att enkäterna ska passa in för olika individer, eftersom en person som inte dricker eller gillar kaffe kan ha svårt att svara på en enkät om just kaffe. På detta sätt kan det bli både roligt och lärorikt att svara på enkäterna, då de kan handla om någonting som ligger en varmt om hjärtat eller någonting som man är intresserad av. Enkäterna tar olika lång tid att besvara, ju längre de är desto mer poäng brukar man få. Detta är ett fantastiskt sätt att få uttrycka sin åsikt om olika saker samtidigt som man tjänar pengar. Svara på enkäter kan man göra via sin dator, surfplatta eller mobiltelefon. Alltså kan man svara på dessa enkäter när man sitter på bussen, väntrummet hos doktorn eller hemma, vilket ger en möjlighet till att alltid tjäna pengar! Att svara på enkäter kan vara svårt att ha som ett heltidsjobb då det inte alltid finns tillgängliga enkäter att svara på, därför rekommenderas det mestadels som en extra sysselsättning för att tjäna in lite extra pengar då och då. Självklart är det möjligt att registrera sig på flera olika hemsidor och lägger man då ner mycket av sin tid på att besvara alla olika enkäter kan det vara möjligt att ha det som en heltidssysselsättning, allt beroende på hur mycket man själv känner att man orkar och hur mycket tid man har att lägga ner på detta. Dessutom finns det oftast inga krav på hur många undersökningar man måste besvara per dag, vecka eller månad. Man kan alltså välja själv hur mycket tid man vill lägga ner på detta, och när man vill besvara enkäterna.